BarGece 2002: Menü

BARBAROSLULAR GECESİ 2002
2 Şubat 2002, Antikkapı Restaurant


MENÜ

Ordövr Tabağı

İtalyan Salatası, Çerkes Tavuğu, Yaprak Sarma, Acılı Ezme,
Dana Jambon, Beyaz Peynir

Ara Sıcak

Peynirli Paçanga Böreği

Salata

Mevsim Salatası

Ana Yemek

Cordon Bleu
(Salam ve Kaşar ile sarılan dana biftek galeta ununa bulanıp kızartılır,
patates ve pilav ile servis edilir.)

Mevsim Meyvesi

İçki
15 cc. Alkol
(İki duble rakı, cin, votka / 35’lik yerli şarap / iki bira / iki meşrubat)


VEJETARYEN MENÜDE
Lütfen Vejetaryen menü istediğinizi önceden bildiriniz.

Ordövr Tabağı

Şakşuka, Yaprak Sarma, Acılı Ezme, Beyaz Peynir,
Domates - Salatalık Söğüş

Ana Yemek

Vegi Mix
Közde Patates ve Soğan, Haşlanmış Karnabahar ve Pirinç Pilavı

Fiyat (Bir kişi için) : 15.000.000 TL.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

17 Ağustos 2000 itibariyle derlediğimiz kayıplar

Ali Naki hocamızı kaybettik

GBHLMD: Eski fihristi