BarGece 2002: Menü
BARBAROSLULAR GECESİ 2002
2 Şubat 2002, Antikkapı Restaurant
MENÜ
Ordövr Tabağı
İtalyan Salatası, Çerkes Tavuğu, Yaprak Sarma, Acılı Ezme,
Dana Jambon, Beyaz Peynir
Ara Sıcak
Peynirli Paçanga Böreği
Salata
Mevsim Salatası
Ana Yemek
Cordon Bleu
(Salam ve Kaşar ile sarılan dana biftek galeta ununa bulanıp kızartılır,
patates ve pilav ile servis edilir.)
Mevsim Meyvesi
İçki
15 cc. Alkol
(İki duble rakı, cin, votka / 35’lik yerli şarap / iki bira / iki meşrubat)
VEJETARYEN MENÜDE
Lütfen Vejetaryen menü istediğinizi önceden bildiriniz.
Ordövr Tabağı
Şakşuka, Yaprak Sarma, Acılı Ezme, Beyaz Peynir,
Domates - Salatalık Söğüş
Ana Yemek
Vegi Mix
Közde Patates ve Soğan, Haşlanmış Karnabahar ve Pirinç Pilavı
Fiyat (Bir kişi için) : 15.000.000 TL.
2 Şubat 2002, Antikkapı Restaurant
MENÜ
Ordövr Tabağı
İtalyan Salatası, Çerkes Tavuğu, Yaprak Sarma, Acılı Ezme,
Dana Jambon, Beyaz Peynir
Ara Sıcak
Peynirli Paçanga Böreği
Salata
Mevsim Salatası
Ana Yemek
Cordon Bleu
(Salam ve Kaşar ile sarılan dana biftek galeta ununa bulanıp kızartılır,
patates ve pilav ile servis edilir.)
Mevsim Meyvesi
İçki
15 cc. Alkol
(İki duble rakı, cin, votka / 35’lik yerli şarap / iki bira / iki meşrubat)
VEJETARYEN MENÜDE
Lütfen Vejetaryen menü istediğinizi önceden bildiriniz.
Ordövr Tabağı
Şakşuka, Yaprak Sarma, Acılı Ezme, Beyaz Peynir,
Domates - Salatalık Söğüş
Ana Yemek
Vegi Mix
Közde Patates ve Soğan, Haşlanmış Karnabahar ve Pirinç Pilavı
Fiyat (Bir kişi için) : 15.000.000 TL.
Yorumlar